ARTIKEL TERKINI

SUNNAH

SYIAH

SASTERA

EBOOK

Saturday, 10 May 2014

DOSA ROSMAH DAN PAHALA @n_izzah DIMATA @rafiziramli

Oleh : AJ

Rafizi Ramli, tak payahlah nak cerita panjang mengenai keistimewaan si mamat tengkuk pendek ni. Beliau memang mempunyai kelebihan yang diperlukan oleh Anwar Ibrahim iaitu 'create a story to demolish another person'. Tah apa yang dia dengki sangat dengan Rosmah Mansor pun aku tak taulah. Mungkin sebab Rosmah Mansor tak layan dia kot.... Sebab tu dia terus merengek.

Apa-apapun, tak payahlah nak di pedulikan sangat si Rafizi Ramli ni. Dah banyak kali kantoi. Dari misi KAJANG MOVE sampai ke mengaku bersalah di mahkamah atas tuduhan memfitnah Zahid Hamidi, semuanya kantoi pada akhirnya... adoiiii

Baca episod permainan fitnah Rafizi Ramli 

http://www.penaminang.com/2014/04/video-aksi-paling-memalukan-rafiziramli.html#axzz31AtCzgZF

http://www.penaminang.com/2013/08/takut-kantoi-di-mahkamah-razifi-ramli.html#axzz2qLz3fHds

http://www.penaminang.com/2013/11/rafizi-jambu-berpusing-pusing-nak-jawab.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/01/whos-cheating-rafizi-or-deepak.html

http://www.penaminang.com/2013/03/kali-kedua-rafizi-jambu-kantoi-jambu.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/12/rafiziramli-boleh-tolong-jawab-tak.html#axzz2zwWI3qV0

http://www.penaminang.com/2013/01/imbasan-2012-cerita-rafizi-wartawan-dan.html#axzz2zwWI3qV0

3 comments:

  1. Dia cemburu...nak juga ikut nak Helicopter, teringin juga tapi orang tak pelawa...

    ReplyDelete
  2. Ada ke manusia selain Nabi Nabi yg tak berdosa. Spesis bongkak je rasa tak berdosa, org lain je sume berdosa.

    ReplyDelete
  3. Tak Payah Guna dan Pakai Otak untuk Jadi Pembangkang di Malaysia ini..

    Ketuanya pon digelar Ketua Pembangang oleh MalaysiaKini yang Bangang..

    Jadi apa yang Nak heran.. Pengikut semuanya 3rd Klass dan 4th Klass masyarakat.. Bukan dari segi kemiskinan... Tapi dari segi penggunaan pakai Otak dalam sesuatu Isu..

    Penyokong Gemar untuk mendengar Fitnah, Cerita Buruk pasal orang, yang tiada dapat memberikan aper2 faedah untuk diri mereka.

    Malang dan sungguh kesian dengan Masyarakat Melayu Jenis Ini yang saban hari makin banyak melahirkan anak2 jenis ini... Tak Pakai Otak, Ada Mata Buta..

    ReplyDelete

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

PenaMinang.com tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui ruangan ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Segala caci maki, kutukan, fitnah adalah antara anda dengan ALLAH Azza Wa'jal. Berilah komen dan kritikan yang membina. Insyallah kami akan cuba membalas komen-komen anda.

© 2008-2017 PM Institute